Onze service

We adviseren u graag bij het kiezen van de juiste afmetingen, de meest geschikte materialen,… En we hebben nog meer troeven:

Service vóór en lang na verkoop

Gratis levering door eigen personeel
Maatwerk mogelijk
Vakkundige montage inbegrepen
Ladderlift tot 4de verdieping mits kleine meerprijs

Zie Afdelingen

Salon
Slaapkamer
Authentix
Eetkamer

Eetkamer

Tafels & Stoelen

Salon

Slaapkamer

Authentix

MELD JE AAN VOOR

NIEUWSBRIEF

Abonneer u op de wekelijkse nieuwsbrief voor alle laatste updates

Vul een geldig e-mailadres in.

Blijf in contact

Meld u aan om e-mails van MeubelenVandenbergh te ontvangen en hoor als eerste over ons laatste nieuws, ontwerp-, evenals product lanceringen, spannende evenementen en nog veel meer.*

Vul een geldig e-mailadres in.
Kwaliteit

Duurzame Belgische topkwaliteit

Geen goedkope spullen uit verre landen bij Van den Bergh. Wij gaan resoluut voor duurzaamheid en selecteren zoveel mogelijk Belgische meubelen.
Zo bent u zeker dat u topkwaliteit in huis haalt. En dat tegen een eerlijke, en ook erg redelijke prijs.

Wij verdelen bv. de sofa’s en (relax)fauteuils van Authentix. En we zijn ook trots op onze trendy collectie zetels, salons en eetkamers van Recor Home, net als wij al meer dan 60 jaar een gepassioneerd familiebedrijf.

Al 65 jaar meubelkenners

In 1952 startten Jozef Van den Bergh en echtgenote José Van Buggenhout een bescheiden meubelzaak in het centrum van Tisselt.
Dankzij hun vakkennis en liefde voor kwaliteitsmeubelen, groeide de zaak al snel uit tot een begrip in de wijde omsteken.

Ook vandaag nog voeren de kinderen de waarden van hun ouders hoog in het vaandel.
De ‘dorpswinkel’ werd ingeruild voor een riante toonzaal even buiten het centrum, maar het familiale karakter is gebleven.

Voor u vertaalt zich dat in een vriendelijk, betrokken onthaal en een uitstekende service. Ja, alsof u bij familie koopt…